Gå till navigationen

Sök och hantera produkter.

Manual - sökverktyget

Manual om hur du kommer igång med BVB och sökverktyget finns att tillgå under informationsmaterial.

Sök produkt

Sök efter produkter genom att klicka på "Sök Produkt" i menyraden. Skriv därefter in en sökterm i fältet som visas. Medan du skriver så föreslår sökfunktionen automatiskt produkter som är relevanta till din sökning.  

Sortera & Filtrera

Begränsa din sökning genom att klicka på "Filtrera sökresultat." Ett fält fälls ner där du kan fylla i ytterligare information angående produkten som du söker efter för att förfina ditt sökresultat. Utifrån de kriterier du fyller i så ändras ditt resultat automatiskt. 

Översikt av produkt

Klicka på produktnamnet för att komma till varans produktkort. Produktkortet innehåller detaljerad information angående den valda produkten såsom produktnummer, användningsområde, producent och annan relevant information. 

Lägg till i projekt

Lägg till produkten i ett projekt genom att klicka på knappen "Lägg till i projekt." Följ därefter guiden och fyll i vilket projekt och vilken mapp som produkten bör läggas till i. Klicka på "Lägg till i projekt" när du fyllt i informationen. 

Ansök om bedömning

Om du inte hittar den produkt du söker efter så kan du ansöka om en bedömning genom att klicka på "Ansök om bedömning" i menyraden. Följ därefter instruktionerna och välj om du vill ha varan bedömd inom 48 timmar eller 10 arbetsdagar.